Saviļņojošas tendences

1 izlasāms minūtē
jeb matu mode 2020. gadā
Ataugušas saknes

Ombre stiliņš un balajāža pa matu modi dzīvojas nu jau labu laiku, jāatzīst, ka tā izskatās ļoti harmoniski un dabiski. Šajā sezonā matu saknes kļuvušas īpaši aktuāls – tumšākas saknes un pērļu blondi matu gali būs manāmi gandrīz katrā mājsaimniecībā, jo jaunā mode paģēr frizieri apmeklēt retāk. Stilīgi, droši un ar viedokli! #paliecmājās

Viegli viļņaini mati

Matu sakārtojumos valda daudzveidība un stilu dažādība. Taču joprojām modē 70. gadu nevērīgās lielās lokas, dabisks matu tonis, kas kombinēts ar vidū pāršķirtu poniju. Brīvi un gaisīgi, bez stresa un matu lakas.

Copes neatkāpjas

Matu mezgli pasauli pārņēmuši jau labu laiku, un tie kļūst arvien daudzveidīgāki. Copes var veidot gan izspūrušas, gan gludas, gan kombinēt ar izlaistiem matiem galvas lejasdaļā. Cope var būt viena, var būt divas. Tās var būt gan galvas augšpusē, gan apakšā.

Zemā zirgaste

Šajā sezonā matus turpinām siet zirgastēs, bet no galvas augšpuses tās ir nokāpušas par trim pakāpieniem zemāk. Ar zemo zirgasti sieviete izskatās romantiskāka, nopietnāka un sievišķīgāka. Šo matu sakārtojumu noteikti vērts kombinēt ar zīda lakatu. Tāpat modē garas un biezas bizes. Tāpēc ieteicams lietot Placenta Activ serumu matu augšanas veicināšanai, lai jau pavisam drīz vari pīt bizes līdz pat viduklim!

Uz mēles šokolāde

Reizē ar Dienvidkorejas popkultūras vilni pasauli pāršalca arī mati visās vienradža krāsās. Aizvadītās sezonas iemīļotos pasteļtoņus, rozā un violeto krāsu šajā sezonā nomaina zilā krāsa. Tā tev piešķirs īpašu šarmu un māksliniecisku noskaņu. Varbūt paldies jāsaka Bilijai Eilišai? Joprojām modē ir sirmi mati, kā arī sudraba un pelēkais tonis. Ja tev ir apnikusi dabīgā matu krāsa, tad šis ir tavs eksperimentu gads. Bet, ja ar dabisko toni esi uz tu, zini, tas no modes mēles nekur nav nokāpis un pāris gadus arī nenokāps. Īpaši aktuāls šokolādes, tintes melnais, karameļu krāsa, terakota un medus blondais tonis.

Bobs un ponijs

Matu griezumi ar īsiem ponijiem reizēm izskatās tā, it kā tu pati būtu to nogriezusi. Modē arī tā saucamie laumiņu matu griezumi. Lai kādi apvērsumi pāņemtu modes pasauli, no klasiskā boba mēs nekur neaizbēgsim. Tas tikai pilnveido savas variācijas un kļūst: īsāks, garāks, gludāks, viļņaināks. Vienai ar poniju, otrai bez.

Mitri mati

Lai arī kā tas pandēmijas laikos izskatītos, bet joprojām stilīgs ir tikko no dušas efekts jeb pie saknēm atglausti un uz aizmuguri saķemmēti mitri mati. Tie nekādā gadījumā nedrīkst būt nekopti vai taukaini, jo atšķirība būs acīmredzama ne vien tev pašai, bet arī citiem.